Glad 1 maj! (Om 25min...)

GLADA VAPPEN!

Har just kommit hem från några familje vänner, har cyklat dit och tillbaka i mörkret, men de var inte så farligt för vi har fått gatulampor! Haha. Men nu ska jag och sova. Godnatt.

Take care,
-fannymariaolivia-


"Crash bilen"

Hej,

här hittade jag en bil som är menad att crasha med. Öh, låter på något sätt som en lite underlig idée i mina öron! Men, nå ja. Vad vet jag vad små pojkar vill ha?
Här är en video som visar hur den fungerar:


Hmm... Inte så bra gjord egentligen.
Och undrar vad som skulle hända om man crashade den på riktigt. Hehe.


Take care,
-fannymariaolivia-

Hål i örat = KLART!

Hey!

Oj, vad jag är nöjd och glad nu! Var efter skolan idag med min kompis Matilda och laga hål i öronen. :) Vi höll på och få något slags nervsammanbrott där i regnet, men blev något sånär lugna då vi kom in dit. Jag hade redan sagt tidigare att jag ville sätta först, för annars skulle jag backa ur! De tog inte ont alls! De brände bara såklart lite efteråt. Men Matilda tyckte de tog ont. Jaja, personer är ju olika. ^^Nöjd så nöjd. :)

Själv stenen i örhänget är genomskinlig, men den ser lite guldaktig ut då den har "guld" runt sig.


Take care,
-fannymariaolivia-

Love&Leave

Hej,

länge sedan jag sist hade Love&Leave eller? :) Nå, här kommer det i allafall.

LOVE ↑

Sena sommarkvällar.
Vem tycker inte de är underbart med sena sommarkvällar framför en brasa med trevligt folk. En skön stor huppari att mysa med då det blir lite kallare, dricka i handen (int alkohol alltså!) massor med gamla och roliga historier och ett leende på läpparna. Det blir inte mörkt på hela natten och man vill aldrig att morgonen ska komma.


LEAVE ↓
Täppt näsa.
Det är bara irriterande. Näsan bara rinner, det hjälper knappt att snyta sig. Man kan inte sova på nätteran för man får ju inte luft! Man är sur hela nästa dag för att man har sovit så lite. Rösten låter alldeles gnällig och konstig. Man måste gå och snyta sig i klassen hela tiden och de finns ju en risk att man låter lite som en elefant.Lots of love ♥
-fannymariaolivia-
Fanny ♥

Fanny hjärta:

glasssommarvännershoppingjordgubbarmedsockerfamiljenbåtenhavetdansböckerkläderbastu
promenaderisolskengräddtårtadatornfacebookresorsolatwilightkillarbrahårdagarthesimpsons
skämt&skrattsommarkvällarpratlångtininattensimmaglassskvallertidningarsanningenblogga
redigerabilderkrånglaattsuckasovalängekladdkakamammaspizzarenalakan

Och sen tog min fantasi slut. :)


Take care,
-fannymariaolivia-


Mötet

Hej,

kom just från dom blivande sjuornas föräldrars föräldramöte. Ahg, min tunga blir till en knut varje gång jag säger det! Men, vi  trodde vi skulle få presentera oss ungefär först. Men de blev sist! Så de blev lite halv ödigt och sitta och lyssna på det man har hört året innnan och de man redan vet! Men, på kaffe pausen for vi och köpa godis så då var allt okej. ;) Men nu borde jag öva ännu mera finska. :(

Btw, jag och min kompis Matilda kom just överens att imorgon skall vi och kolla priserna, och om de inte är allt för dyrt så lagar vi vårt andra hål i örat! HJÄLP. :D
Skulle vilja ha där uppe, men det tar ju sjukare... Så vi får se. Har ju ett hål i varje öra "på den normala platsen" från förr.


Take care,
-fannymariaolivia-

Sscch

Hey,

nu måste vi vara tysta, för jag borde egentligen öva på prov. Haha. Men nu ska jag fara och läsa på prov! Eller jaa, ska bara kolla en sak först! Nej. Nej. Nej. Fanny, far och läs på provet nu! Jag borde verkligen fara för att vi har finska prov. Och de, de är ämnet jag är allra sämst på i skolan! Usch. Tänk att vi ska lära oss finska de är ett av världens svåraste språk! Nej, men nu klagar jag bara. Ska och öva nu. För ikväll skall jag på dom blivande sjuornas föräldramöte och presentera mig som vänelev. :)

Insåg just att de blev lite misslyckad bild. What ever.

Take care,
-fannymariaolivia-

Mycket saker på gång.

Hej,

ojojoj, vad jag är trött! Redan! Argh, och jag som skulle behöva lite extra energi, speciellt idag. Jag har redan hunnit vara till stan med min kompis Jorunn och egentligen skulle jag bara vara där till kl. 15.00 men p.g.a av att jag missade bussen så for jag hem först 16.00  och jag blev jätte sur på buss chauffören för att jag hamnade och springa sista biten och jag viftade och knackade i sidan på bussen och jag såg att han såg mej! Men han bara körde vidare... Om man har en dålig dag. Låt det inte gå ut över andra! Ja, men jag har två prov att öva på, men hinner inte läsa lika mycket p.g.a bussen. Men, va kan man? :) Ska ännu läsa borde göra det nu, men lagar ett snabbt inlägg först och så blir det dans ikväll också.

Är sur. För att det kom snö idag!! :/ Det är ju första maj snart!


Take care,
-fannymariaolivia-


Historia

Hej,
har historia timme o ch ska och äta nu. :)
Haha, två menings inlägg.


Take care,
-fannymariaolivia-

Tävling(s försök)

Hey,

tänkte bara göra ett "onödigt" inlägg och berätta att jag är en med i en tävling och har chans att vinna 1-3 t-shirts på Phoenix t-shirt. Där skulle jag berätta om 3 st t-shirts jag ville vinna.

1.
Finding Nemo t-shirt.
Verkligen gullig. Och blå. Min stil! :)
2.
We will rock you t-shirt.
Lite cool. Annorlunda. Plus att alla kan refrängen i allafall av den sången!
3.
Joe cool t-shirt by Junk Food
Men, den t-shirten passar ju perfekt på mig! ^^


 
De var de. Håll tummarna att jag vinner! >.<

Take care,
-fannymariaolivia-

Nysande djur..? :)

Hey,

här hittade jag två stycken roliga och söta videor av djur som nyser. Okej, nu då jag säger, eller säger och säger. Skriver menar jag så kan jag nog erkänna attt de låter lite konstigt som ämne. "Djur som nyser" Undrar vem som vill se på sånt? Och vem som kommer att se på sånt? :)Haha. Egentligen, varför är det där så konstigt? Jag kan hoppa till så där om någon nyser! Det kanske bara är så "gulligt" då ett djur gör det? Haha, men det har jag också en liten svaghet för. ;)Aawws, skulle kanske vara ett passande ord?


Take care,
-fannymariaolivia-

Tapeter & Målarfärg

Hej,

idag var jag och mina föräldrar till Kodin Terra. Det är en butik där det finns egentligen allt man behöver till hemmet. Tapeter, blommor, kakel, tvättmaskiner osv. Där hittade vi riktigt fina och billiga tapeter. Vi köpte dom för det har läckt in vatten i vår matsal och hela väggen är i princip förstörd eller tapeterna i allafall. Så de blev 10 rullar av det. Och så köpte pappa till sitt kära båthus -ett av tre stycken- 10 stora burkar med röd målarfärg.

Målarfärg. ^^

Här är tapeten. Ser mycket finare ut i verkligheten, och mörkare. Hata foto med blixt. >.<

Ja, de var de. Godnatt folket. :)


Take care,
-fannymariaolivia-


Videoblogg: Jump!

Hej!

Just nu sitter jag vid datorn med min vän Matilda, jag håller på och bloggar - som ni ser - och hon läser Solo. Vi kom just in efter att ha varit och hoppa på vår trampolin en stund, vi kom in p.g.a vi fick så kallt! Inte riktigt sommar ännu inte. ^^ Men här är en video med mitt egentligen ganska patetiska försök till att göra en volt.

 

Haha. :)


Take care,
-fannymariaolivia-


Svar

Hej,

de var någon som undrade vilket program jag andvänder när jag redigerar mina bilder/filmer, och hon/han så lämnade inte e-post eller någon blogg adress så jag svarar här: För filmer och collage som du kanske mest undrar om andvänder jag Picasa 3 det är bara att söka på google så hittar du det. :)Take care,
-fannymariaolivia-


UPDATE

Hey,

videon som jag satt upp från min London resa ett par inlägg tidigare märkte jag att inte hade synts tidigare, men de är fixat! Så de går att sen nu. :)


Take care,
-fannymariaolivia-


London - Day 2

Hey,

jag lovade ju att jag skulle berätta mer om min London resa nu på veckoslutet, so. Here it goes. Andra dagen, eller egentligen första hela dagen vi var där så började vi med Madame Tussouds. Det var nog ett av dom häftigaste ställen jag varit på! Och ett av dom mest folk fyllda! Massor överallt! Men vi hade köpt biljetterna i förväg så vi behövde inte köa i den ------- långa kön.Angelina Jolie & Brad Pitt

Dom ser mindre verkliga ut på bilden p.g.a man måsta ha blixt på där då de var så mörkt.


Nicole Kidman


Robert Pattinson


Jag + "James Bond"

Sen for vi och vila en stund till hotell rummet. Så bestämde vi oss för att vi skulle gå/fara med buss runt i London och se alla saker "man borde se". Vi gick först genom Hyde Park till Buckingham Palace, och dom flaggade = Drottningen var där! ^^ Och de var då vi fick meddelande från Finland att alla flygfält hade stängt! Och de hade blivit vulkanutbrott! Vi tänkte "Äh, int angår de oss. Inte kan dom ju ha de stängt såå länge!" Men där hade vi fel. :) Sen for vi och se; Big Ben, London Eye, St. Pauls Catedral och lite annat.

Så hände det egentligen inget mer den dagen. Eller jo! Jag åt fish'n'chips för första gången! Helt super gott! Rekommenderar STORT. ^^Take care,
-fannymariaolivia-


London video

Hej!

Här kommer en snabb video jag lagade om London.

Btw, kolla video i 480p. Det syns mycket bättre ^^Take care,
-fannymariaolivia-


För stor?

Hey!

Har gjort en ny header. Vad tycks? För stor? Äh, den får väl vara där tills jag kommer på något bättre ^^ Btw, snart kommer London - Day 2 upp på bloggen. :)


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-


24.4

Godmorgon.

Eller, morgon och morgon. Den här tiden eller snarare 11 tiden är min helg morgon. :) Jo, men snart skall jag på min farbrors 50-års "kalas" igen. Den här gången är det hela halva släkten med också. Vissa kommer ända från Vasa. Så snart blir det att göra sig i ordning och fara dit. :) Inga andra planer idag, jag brukar inte göra så mycket på helgerna av någon orsak..? ^^ Eller, ibland har jag hela helgen ungefär full planerad. Och ibland ingenting. Absolut ingenting. :)Haha. Då man har tråkigt blir de så här ^^


Take care,
-fannymariaolivia-


Creepy.

Hej allihop.

Jag hittade en riktigt, riktigt läskig video på Youtube. Det är bara... Skrämmande? Nej, usch. Ta en titt och bedöm själv.Man vet inte riktigt om man skall skratta eller bli rädd. Den är humoristisk på sitt sätt men den säger ändå; "Njomnjomnjom, nu kommer jag och äta dej. Njomnjomnjom" Haha. Men de är bara vad jag tycker. :)


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-Läger.

Hej!

Länge sen sist eller? ^^ Jo, men vad kan man då man har haft mycket att göra? Men nu blir det back to normal. onsdag torsdag! Jag var lite trött då jag skrev de här ^^ Morgon så for jag till skolan som vanligt, men hade såklart med alla saker jag skulle ha med till lärgret. När jag kom in till skolan och såg mina kompisar kom dom typ springande emot mig och halvt skrek "Iiiih, Fanny!!" Och halvt hoppade på mig! ^^ Haha. Kanske lite överdrift, men dom hade  Han inte säga så mycket till dom för de var ganska direkt vi skulle med bussen till Elbavänelevsläger. Då vi kom dit så fick vi ganska direkt stug indelningen. Jag fick riktigt bra rumskompisar! :) Och fick lite nya vänner, eller prata med många man aldrig brukar prata med annars. Sen hade vi lite "Namn lekar" och annat. Vi hade program hela dagen och på kvällen hade vi lite mer "roliga" lekar som vi fick dra själva inom våra s.k "hemgrupper." Sen var de tystnad kl. 23.00 men vem höll sig till det? ^^ Sen skulle vi vakna 8.00 eller vi skulle i allafall hinna till frukosten som var 8.30 Sen ahde vi mer program b.la där vi skulle skicka runt ett hjärta där man hade sitt namn på, och alla skule skriva något positivt på de! :)


Och så tog vi grupp foto, hoppade i bussen och for till skolan. Medan jag väntade på att pappa skulle hämta mig tänkte jag att jag skulle fara och säga Hej till klassen. De blev samma reaktion med skrik osv. ^^ Haha.

Här kommer mer bilder från lägret:


Hehe, fina glasögon? Köpte från London.
I love them

Vårt rum.

 Chillin' :)


Take care,
-fannymariaolivia- 


Airplanes

Hejsan.

Här är en super härlig sång, den heter "Airplanes" Han som sjunger heter B.o.B och Hayley Williams är med också. :) Hon från Paramore alltså, som jag är ett "stort" fan av. Jag tycker på¨något sätt att jag kan relatera mig till den här sången, och att den passar in bra nu då det inte flyger många flyplan i luften.

Jag tänkte också prata lite om den här hela saken. Okej, det är ett vulkanutbrott. Det första man tänker är ungefär "Oj nej! Inte bra!" Men i den här situationen så är de ju bra för miljön då de int flyger några flygplan i luften och folk tar sig fram på andra och mer miljövänliga sätt! Men, då är de ju en dålig sida också. Man får inte exporterat/importerat mat via flyplan någonstans eller t.ex då vi skulle till London och satt och väntade på flygplatsen så såg vi många flyg som kom - och for. Och ett av dom var ett gigantiskt som dom lastade jeepar med Röda Korsets märke på, som skulle och hjälpa Haiti? Afrika? Och nu går de ju inte. Men, allt har två sidor. Men då vi reste hemåt träffade vi massa människor som hade många historier om hur dom hade kommit, hur långt dom hade kvar osv. Och alla var jätte positiva och glada! För inte kan man ju skylla på moder natur? 


Take care,
-fannymariaolivia-
 


London - Day 1

Hej.

Tänker berätta lite om London, eller ja tar första dagen. :) Jo, okej. Jag kom dit på onsdag kväll. Då vi landade for vi med tåg/metro till centrum där vi hade vårt hotell. Vi kastade bara in våra väskor och sen bestämde vi oss för att gå lite runt i stan och i Hyde Park. Fast de var ganska sent och solen gått ner var de ändå ganska varmt, +10° kanske? :) Vi bodde kanske 50-100m från Hyde Park så vi gick egentligen direkt dit. Då man steg in i parken var de en obeskrivlig känsla, luften var så fräsch och de var så fint! Våren var i full gång, och de så ut som de gör här i slutet på maj! Vi gick runt där lite, jag fotade vi satte oss ner vid en bänk vid en liten flod och bara njöt. :)Litet smakprov. ^^ Bilder från andra dagar också :)

Sätter in mer bilder nu i helgen.


Take care,
-fannymariaolivia-


Home, oh so sweet home!

Hej!

Oj, va de är skönt att vara hemma! Ni vet inte! Har rest i 3 dygn! Nog kan ett vulkanutbrott skapa stora besvär, någon av er som påverkast av den? :) Jag skriver på helgen om min resa till London, för jag hinner inte nu p.g.a nu skulle jag måsta packa lite för jag skall på läger imorgon. ^^ Haha, de blir inte mycket att vara hemma nu! Då jag börja tänka efter lite så först var jag en vecka i Lappland sen var jag en vecka i skolan + två dagar sen for jag till London. Sen blev de ju -- Lite längre än planerat! Och så imorgon blir de då alltså läger från Torsdag till Fredag. Nästa vecka, då får man börja i skolan ordentligt! ^^ 


Jag i Hyde Park. :)


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-


Silja Europa

Hej,

nu sitter jag här på Silja Europa och kommer snart till Åbo. Dom senaste dygnen har jag varit i England, Holland, Tyskland, Danmark och Sverige. Haha, rekord? ^^ Joo, men jag börjar uppdatera ordentligt fösrt nu på helgen för att nu torsdag-fredag ska jag på läger. Jag vet, de blir lite mycket resande. :)


Take care,
-fannymariaolivia-


Stuck in London

Hej.

Som rubriken sager. Ja ar fast i London. P.g.a vulkanutbrott. Vem hade trott natt sant? Help. Naa, int skulle nagra extra dagar har skada, eller? :)


Take care,
-fannymariaolivia-


London.

Hej!

Nåjoo. Nu har man allt klart! = Packat, duschat ja allt. Nu är de bara och börja sova! :) Iiik, vad spännande! Och jag kommer inte blogga förrän på söndag! Inge internet +  om jag skulle ha, skulle jag ha bättre saker för mig än att blogga. ^^ Jo, nå hejdå! Kommer sakna alla kompisar, ta hand om er! :)


Hejdå ♥
-fannymariaolivia-


Packa.

Hey.

Nu blir de inget långt inlägg, för jag ska packa! Har inte gjort de ännu heller! ^^ Blir inte mycket att packa, för jag ska köpa de mesta därifrån! Haha. Här kommer slösas pengar! De kan hända att jag hinner med ett inlägg till idag. Imorgon så far tåget 9.00 och flyget far... Öh, mellan 14-16.00 Hehe, dåligt minne eller? ^^ Men nu ska jag fortsätta o packa, sen i bastu (sköönt!) och sen och - förhoppningsvis - sova. :)

Hejdå? :)


Take care,
-fannymariaolivia-


Idag.

Hejsan.

Hur går de? :) Har haft fullt upp idag. Och har mycket kvar att gör ännu! Suck. Har varit i skolan och jobbat hela dagen, vi har haft b.la handarbete och vi syr kläder. Jag syr en klänning, och är nästan klar! :) När jag kom hem, tog jag en smörgås i handen och for direkt till stan med mamma. Vi for och köpa bröd, dricka, tandkräm o en tidning med till resan! Så kom jag då hem, suttit vid datorn fram tills nu. Börja få liiite panik, p.g.a har inte packat alls ännu! :0 ^^ Haha. Och ikväll ska jag också hinna på dans. Nå, nog blir de bra! *Hoppas jag* ^^

Haha, "Neon foto" av mig. xD


Take care,
-fannymariaolivia-


Brum brumm.

Hej hallå.

Oj vad jag är på bra humör idag! Vet inte om de beror på vädret eller att jag skall till London snart. ^^ (Tjatar om de igen >.<) Nu var de så varmt att jag "äntligen" for och köra lite! Haha, har inte kört nått på nästan hela vintern! De har varit så kallt, och vår fyrhjuling har varit lite "upptagen" av min bror. ^^ Passade på att ta lite bilder också, nu då solen är framme. Jag körde till ängarna, och där. Där var det översvämming så ni vet inte !! Fullt opp med vatten och lera, allstans! Gummistövlar var ett måste! ;) Jag var - nära att fastna i leran massor med gånger! Haha.

Ähum... Lite smutsig..? ^^

Närblid. Hihi. :)

Gummistövlar, ett måste. Vad vare jag sa? ^^

Fint och soligt. Och lerigt.

Massor med såna här "forssar" överallt. Jag älskar dom! :)

Fastna i leran. Jag stod långt på andra sidan och skrattade. ^^Kisses&Hugs,
-fannymariaolivia-


Första "videobloggen" !

Hej,

och hjälp. Här kommer min första videoblogg! Eller. Egentligen är de inte en videoblogg, men de är i allafall en egen video, och inte tagen från youtube eller något liknande. :)Haha, kul eller hur? ^^
Jag frågade nog innan jag satt den här, bara så ni vet! ;)
Det är min kompis Matilda på cykeln, Jorunn "dansar" och den "sista" är Frida. Tror nog inte jag skall börja videoblogga, men kanske sätter upp andra roliga (egna) videos? :)


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-
+10°

Hey,

back to school efter helgen idag då. Inte alls jobbigt egentligen för de är så soligt och +10° grader! Så varmt har de inte varit på hela våren! Super skönt. Våren är ju rena lyckopillret, som en drog efter den här vintern vi haft! Tänker kanske fara på terassen och sittamed en bra bok och solglasögon. En dag kvar i skolan sen blir de, London! Hihi. :) Usch vad jag tjatar om de där, men de får ni stå ut med ;)
 


Take care,
-fannymariaolivia-


Sol. Äntligen!

Hej,

idag har solen lyst. Äntligen!
Den har int vågat visat sig på... Två veckor?
Usch vad hemskt, man blir nästan deprimerad då
det är så grått och muligt. :/


Men nu måste jag läsa på finska ord. :(
Finska är ett av världens svåraste språk!
Och så ska jag lära mig det!
De kan ju inte gå nått annat än dåligt..! ;)


Kisses&Hugs,
-fannymariaolivia-

Snart. Snart!

Usch,

vad jag varit oaktiv på bloggen idag! ;)
Men har sovit länge, varit ute länge och nu
på datorn en stund.
Igår kväll var jag barnvakt åt mina småbröder. :)
Mamma var på 50-års fest och pappa jobbade.

Vet ni, snart ska jag till London! Iiik! :)
De är om tre dagar! På onsdag,
kan inte vänta!
Men kommer sakna mina kompisar...
Men inte så mycket att jag inte skulle fara! ;)


Hihii, lite omredigerad! ^^


De var de, skriver snart igen!

Take care,
-fannymariaolivia-

Även top modeller kan göra fel.

Hej!

Ni har säkert hört om det när top modellen
Agyness Deyn ramlar. Två gånger. På
samma gång, alltså samma visning!Fast jag tycker hon gör rätt,
eller hon tar de med ett skratt!
Reser sig igen, och igen. O till sist
av med skorna! Och slutför allt så.
That's the spirit!
Enligt mig! :)


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-

Ringfinger.

Hej,

hittade ganska rolig och intressant info
om varför man just har förlovningsringen
ringfingret!

De gamla romarna och egyptierna trodde att
de gick en blodåder från hjärtat direkt till
ringfingret, därför bar de sina t.ex förlovningsringar
just på det fingret!


De där var helt nytt för mig,
nå nu vet jag - och ni varför och varifrån
de där att man ska ha ringen på just det fingret!


Kisses&Hugs,
-fannymariaolivia-

Vänelev.

Godmorgon,

en sak jag glömde nämna igår.
Jag har blivit vänelev!
Voi jestas vad jag blev förvånad!
Jag och min kompis Frida blev båda två,
och jag var 100% säker att jag inte skulle bli,
jag ansökte annors bara, tänkte att de skulle
vara kul om man skulle slippa med!
Och så slapp jag med... Hjälp vilken chock! :)
Take care,
-fannymariaolivia-

Twilight BOKSTAVLIG trailer.

Okej,

jag vet. Jag sa att jag skulle och sova.
Men nej, haha. Jag fastna framför datorn!
Och kom på, de här klippet måste jag ju visa
åt er! Ganska humoristiskt. Eclipse trailern,
så har dom kommmentera så de blir en BOKSTAVLIG
trailer. :) Ganska bra gjord!Haha.
Vad tyckte ni? :)


Kisses&Hugs,
-fannymariaolivia-

Musik&Godnatt.

Godnatt,

nu ska jag och sova tidigt!
För en gångs skull...
Är extra trött p.g.a allt roligt vi gjorde
på stan med flickorna idag. :)

Här kommer en så bra låt!
Gammal, men den är så pigg och positiv!


Och här är en annan ganska så lyckad video! :)
Take care,
-fannymariaolivia-

Love&Leave

Haha,

de här blir första Love&Leave på...
Två veckor? :)
Har varit lite lat med de här bloggandet...
Nåja, här kommer de då!

LOVE ↑

"Fredags galen."
Man skrattar åt allt, man är lite extra rolig.
Ni vet? De behöver ju inte alltid vara en fredag men...
All blir bara mycket roligare då!
Man är kanske lite hyperaktiv? Men de är just
då man hittar allt roligt! Eller hur? :)


LEAVE ↓

Trött.
Joo, de kan ju vara skönt att vara trött, om man vet
att "snart får jag fara i säng och sova djupt och länge..."
Men om de t.ex mitt på skoldagen, före nått viktigt som
en fest, eller annat evenemang som man sett framme mot
jätte länge! Och så känner man sig så trött att man nästan
inte vill fara! Tråkigttråkigt...Take care,
-fannymariaolivia-

H&M's provrum in my heart.

Hej!

Fredag, härligt! :D
Efter skolan var jag med mina härliga
kompisar Jorunn, Frida och Matilda till stan.
Vi har inte gjort något på evigheter, så de var 
super kul! 

Lite bilder:

Haha. Jorunn som står och gapar, och Matilda med cykeln. ^^

Frida och Jorunn.

Haha, starkast i världen?

Haha,s kulle ta ett "coolt" hopp foto, men lyckades inte. :)

"Cool" hiphop look. I H&M's provrum. :D

Söta Matilda. ♥ :)

Crazy Jorunn! ;)

Top model Frida! :)

Och DE HÄR är vad vi lämnade efter oss! Okey, vi städa nog undan, men de tog en stund! :)

Vid Spice Ice. :) Härliga tjejer! ♥


De var allt!
De blev mycket bilder att titta på! :)


Take care,
-fannymariaolivia-

Car WIN.

Hejj,

hittade en ganska så kul och lyckad
video på nätet! :)Haha.
Man förväntar sig nästan att dom ska sluta efter 2-3.
Men nej. Dom bara fortsätter och komma, och komma.
9 stycken! :)


Kisses&Hugs,
-fannymariaolivia-

Busy.

Jag veet,

jag har inte varit så aktiv med bloggen sen
jag kom från Lappland! Jag har bara haft mycket
att göra,
och de har väl alla ibland..? :)
Joo, idag så var jag ju i skolan först. Hah,
och sen for jag till stan en stund med min kompis Heidi.
Sen cyklade vi iväg till 4h. Jag måsta sluta lite tidigare,
de skulle egentligen ha slutat 16:45 men jag sluta 16:30
för jag har dans 17:00. Ja, så for jag till dansen,
kom hem och nu är jag snart på väg i bastu. :)

Inte vår bastu. ^^
 Busy busy busy.

Take care,
-fannymariaolivia-

Ojj, FÖRLÅÅT.

Heyy,

och Förlåt för att jag inte skrev nått igår!
Jag hade sovit så lite på natten - 5 timmar.
Så jag somna då jag kom hem efter skolan,
och sen åt jag och for till dansen!
Och inte orkade jag sätta på datorn efter de! :)
Idag så hade vi modersmål i skolan,
och vi skulle till biblioteket.
Vi skulle bara låna en bok, så fick vi fara!
Vi hade en halv timme på oss tills matrasten,
och över en timme innan vi måste tillbaka
så vi skulle hinn äta!
Så jag Jorunn och Frida bestämde oss för att gå
på stan
istället för att sitta och mögla på en bänk i skolan! :)
Vi provade lite kläder (halvt på skoj) och jag hittade en nätt
kjol och topp.
 En sån kjol, men blå och vit randig. :)
Jaa, och en liten side note. Jag började prenumerera på Frida idag!
Väldigt bra tidning enligt mej! :)

Tidigare beställde jag på Julia, men de blev kanske lite barnsligt.
Och, btw Frida har två mer nummer om året än Julia och är billigare! :oLots of love ♥
-fannymariaolivia-


Kina mat, 50 år & Godnatt

Hey,

har inte hunnit med så mycket bloggande idag.
Vi var till ett ställe som heter Sällskapsklubben och firade
min farbrors 50-års födelsedag.
 Haha. ;)
De var Kina-mat och de var nog jätte gott!
Har inte ätit de sen jag var... Ungefär 5-6 år tror jag..? :)
Och då var man kanske inte direkt en "stor-ätare" om ni vet vad jag menar..? ;)
Men nu ska jag laga läxorna som jag fick p.g.a resan.
Sen blir de nog bara att fara i säng!
Godnatt. ♥


Kisses&hugs,
-fannymariaolivia-


Lappland.

Hejhej.

Nu har man sovit i... Ungefär 12 timmar.
De behövdes verkligen! När jag berättar om min
Lapplands resa kommer ni förstå..!
Har inte heller så många bilder därifrån,
ni förstår varför då jag berättar... :)

Okey, om jag minns rätt så har jag redan
berättat om måndag, tisdag & onsdag.

OBS. Jag var och åkte slalom ett par dagar här också men minns inte vilka! Så skriver inte något om de. :)

Torsdag:

Då kom våra "gäster" eller vad man skall kalla dom,
dom kom där mer emot kvällen/eftermiddagen.
Och dom har världens sötaste och snällaste hund!

Min lillebror Anton på bilden, och hunden hette Freddy.

De var en blandras en "labrapoodle." Ingen aning om jag fick de där rätt!
I allafall en blandning mellan en Labrador och en pudel.
Den var jätte snäll, skällde princip aldrig och som ni ser på bilden
så kan man göra t.ex. så där utan att den morrar eller nått!
Hm, nå vi pratade nu, for i bastu åt nått gott och for i säng. (Ganska sent.)

Fredag:

Om jag minns rätt så var typ alla sjuka idag!
Eller, grabbarna for väl till backen medan alla "flickor"
stannade hemma. Jag mådde lite dåligt så jag for inte.
Men när dom kom hem så då blev alla sjuka! Alla.
Vissa hade feber, vissa spydde.
Eller vänta nu... Är de lördag jag berättar om nu?
Äh, de får vara som de är.
Och om jag minns rätt var de den här kvällen vi for
till några bekantas stuga en stund. :)

Haha, lite suddig bild! Men de beror på att de var kolmörkt! Och min kamera blixt kanske inte är världens bästa... Plus att min pappa stod ganska långt ifrån då han fotade! :) Ja, men pointen är de var så djup snö att de for iaf upp till axlarna! Jag och Albin (lillebror) hoppade dit. (^^)

Lördag:

Var den enda dagen på hela veckan som de var lite sol!
Och då hade vi alla tänkt att nu far vi till backen
och grilla korv och alla ska va friska och nu ska vi ha de jätte skönt!
Men så blev de inte, vissa for nog och ränna. Men många lämna hem. (Jag bl.a)
Hände inte så mycket mer...

Utsikten från stug fönstret.

Äkäslompolo hette stället vi var till, bilden är väldigt smutsig p.g.a den är tagen ur bil fönstret

Suddig och smutsig igen. Ur bilfönstret tagit. (^^)

Anton mediterar - upp och ner. "Aauumm..."

Brasa nästan varje kväll. De hör verkligen till! :)


Jaa, de var de.
Inte så mycket bra och intressanta foton just p.g.a
någon var alltid sjuk!


Lots of love ♥
-fannymariaolivia-

Hemma.

Hey!

Nu var man hemma igen. :)
De är sent, och jag är trött så de här blir bara
ett snabbt "Hej." :)
Och så kastar jag in en video i slutet.
Imorgon så då berättar jag mer om den,
inte så men ändå helt trevliga Lapplandssemestern.

 


Haha?
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska skratta,
eller tycka synd om henne?
Kanske både och..?


Take care,
-fannymariaolivia-

RSS 2.0