HEJDÅÅÅ.

Nu har jag flyttat min blogg till wordpress för de är MYCKET bättre. Nu hittar ni mig här:

http://www.fannymariaoliviaa.wordpress.comHoppas alla läsare följer med ^^

Bry er inte.

Håller på att flytta min blogg till wordpress. Om jag lyckas. Ska se hur det går, undertiden kommer bloggen se lite... Konstig? Ut. Don't care.

Han är ju BÄST!

Haha... Den här typen nedanför var ju det som var bäst i hela eurovisionen! Haha.


Håller ni inte med mej? Hittade ett extra långt klipp, just for you. ;) Haha.

R.I.P My nails...

Nu är jag ledsen... För att jag har klippt mina naglar! :( Buhuu... Haha. Men har alltid långa naglar, känns jätte weird utan dom! Onaturligt. Haha, jag håller ju på att få någon värre depretion över det här! Jajja, men ska försöka hålla mig till korta naglar nu på sommaren! Okejj, konstigt inlägg men. What ever ;)

Haha, har blött hår ;) Men buhhuu för korta naglar! Jag veeeet, dåliga web-cam bilder!


Är det bara jag?

Är det bara jag som tycker att det här är roligt?

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:
- Grattis, ni är den 1000:e bilisten som kom ihåg säkerhetsbältet. Ni har vunnit 10 000 kr. Vad ska ni göra med pengarna?
- Jag tror jag ska ta körkort, svarade föraren.
Då säger kvinnan på passagerarsidan:
- Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket.
Då säger en man i baksätet:
- Klantskallar! Jag visste att vi inte skulle komma långt i denna stulna, jävla bilen.
En pinsam tystnad uppstår tills ett dovt ljud från bagageluckan hörs:
- Har vi kommit över gränsen än?

Haha. :D

Bra eller bra?

Ohmegosh bloggen, så där vill jag kunna dansa!Jag är imponerad av alla som kan dansa så! Ooh... Jag vill kunna det där !

3 Juni 2010

Hejsan, har varit på "klassresa" idag, eller vad man nu ska kalla det... Vi var till cyklande till Bredviken (strand) och vi spelade volleyboll bland myggor och sen slutade vi för att det började droppa lite så for vi och grilla korv, och så började de dugga. Ine så farligt, men inte kul! :| Jo, men sen slutade det såå lekte vi någo improviserade boll lekar på gräset... Och, det var det egentligen! :) Sen cyklade vi hem, började regna lite igen och nu sitter jag här. Ska fara i dusch nu för jag bara känner hur det kryper allstans! Men, hörni. IMORGON ÄR DET SISTA SKOLDAAN!! Wiiiii... ;)


Awws... ^^

Smaskiga korvar... ;)

Tahaha..! :)

Hörs!

Cyklaa.

Hej bloggen, nu tänker jag skriva halva inlägget nu och så far jag i bastu och fortsätter skriva sen. Intressant - jag vet. Jo, men var och cykla lite med Albin (lillebror, 10 år) och tog några "halv-häftiga" bilder. Japp. Och imorgon ska vi med klassen på en liten utfärd. Kameran hänger säkert med, så ni får säkert se lite bilder! Mer om det imorgon. Här är bilderna:

OCH SÅ JAG!TADAAA! Är jag bäst eller är jag bäst? ;) Haha. Hörs imorgon!Myggor :(

Hejsan, nu har jag en väldigt tråkig nyhet... Myggorna har kommit! :( Nu då det är så varmt så hade vi upp dörren, men så började myggor komma in! Buää... Har inte sett dom förr i år och nu har dom kommit. Blääh för det säger jag bara. Det är därför vi är ute med båt på sommrarna, inte lika mycket mygg där! ;) Haha. Men nu skall jag och hälsa på min Farmor och hämta några buskar som vi ska plantera på gården. Hörs.


Ett rep. Alltså w-o-w.

Kramar är mirakel medicinen!

Hejsan bloggen, jag hittade lite ganska haha bra fakta om kramar! Kanske det får er att kramas mer..? ;)

Kramar är
hälsosamt

Det hjälper
kroppens
immunförsvar

Det botar
depressioner

Det minskar
stress

Det befrämjar
sömn

Det är
stärkande

Det är
föryngrande

Det har inga
obehagliga
biverkningar

Det är inget
mindre än
en mirakeldrog...Haha, ganska bra eller hur? Okej. Halv-onödigt inlägg men who cares? Jaja, hörs! :)
UPDATE:

Nu fungerar det! Hoppas jag...

Krångel.

Buuää, det krånglar :( Om jag skriver för mycket far det över resten av texten! Shiiet. Ska se hur det blir :| Kan inte uppdatera nu iaf.

2 Juni 2010

Hej bloggen! Aah, idag har det varit lite varmare skönt! Och det var extra bra för vi hade boboll och volleybolls turnering (hela sjuan) så vi fick vara ute lite extra mycket. Men volleyboll spelade vi inne. Vi kom till finale men blev andra! Äsch :| Då vi hade volleybolls turnering i början av sjuan så vann vi menmen... Och i boboll kom vi... Öh? Minns/vet inte! :) Jo, och så slutade vi så tidigt så jag Matilda och Jorunn bestämde oss för att fara till stan på en glass och hoppa på våra bussar där. Ett tips. Brownie glass är gott! ;) Jo, men hörs! :]

Idag på väg till stan :)


Hade inget att göra. Var trött. Här är resultatet.

Hejsan bloggen, rubriken säger mycket men hade inget att göra så jag for ut och fotade några foton. ni får tycka vad ni tycka vill. Here we go: 
Gaah, nu orkar jag inte ladda upp mer bilder! Jajja. Halv-lyckade. Det får vara som de är. Nu säger jag godnatt!

1 JUNI! 2010

En sak jag inte riktigt fattat är att det är 1 JUNI det är ju typ sommar! :o Nu... Nu är det nära, snart är dagen D här! Haha. Men det är ju bara 3 dagar + avslutning! Hjälp. Och så har jag gått ut sjuan. Jag minns förra sommarlovet så var jag spänd för att börja sjuan, men nu är det no big deal! Fick mycket nya kompisar! (Ni vet vem ni är ;)) och nu är det ju snart sommarlov igen! Huhu, vad tiden går snabbt! Jo, men nu ska jag plocka ur diskmaskinen + kanske damsuga? Ska se om jag orkar :] Hörs senare!


Gaah, vet inte vilka bilder ni sett och inte! Jajja, bli den här iaf.

Biblioteket

Hej bloggen! Väntar här i bibban på att bussen ska komma. Var till stan ett varv efter skolan och gjorde. Ingentung, haha. Hade en halv-rolig-och-lite-ödig skoldag idag, berättar mer om den när jag kommit hem! Men nu ska jag se till att inte missa bussen! Hörs.

RSS 2.0