Love it or leave it.

Love :thumbup:

Scrap-book.
Det blir ju verkligen jätte fint då man orkar laga något fint med foton, klistermärken m.m Jag fick en sån inspiration av det då niorna visade upp sitt slutarbete idag! Har flera gånger tänkt göra något sånt, och har på börjat något smått men har inte blivit något. Men nu, nu ska jag laga en hel bok med mina kompisar! Och den ska bli fin! ;)Leave :thumbdown:

Eurovision
Någon annan som tröttnat på det? Det är ju låg nivå på sångerna! Och man vill ju inte ens knappt orka se på det! Det är så utdraget röstningarna! Dom sjunger i en timme och röstar i två. Suck! Fast... Det hör ju nästan lite till allmänbildningen att se den? ;)
Eurovision-Song-Contest-2008-eurovi.jpg EUROVISION 2008 image by Ivan83_2008


Barnvakt.

Hej bloggen! Skriver ett snabbt inlägg här bara innan jag ska vara barnvakt. :) Mamma ska på någon hälsovårdar sak så jag är barnvakt. Har varit och joggat och huh vad jag fick varmt! Fast det bara är 15 grader :o Jojo... Men nu ska jag och kolla vart lillkillen försvann! Hörs!

Hihi, godis tänder. Han ser ju... Smart ut? ;)


Haha, han leker spion! :)

31 maj 2010

Hej bloggen, nu är det lite varmare i allafall. 15° i skuggan så... Det duger, nästan. ;) Har varit ganska kul dag, för hade sovmorgon till 9.00 och så slutade vi 12.40! Yayy, sen gick vi till stan med flickorna (Lilja, Frida och Jorunn) Lilja skulle med bussen så hon stack ganska snabbt, och Frida skulle och shoppa med sin syster så då blev det bara jag och Jorunn kvar. :) Vi gick nu lite i butiker och köpte grejer till en scrapbook vi ska göra. Jag hade så lite pengar så jag köpte inte så mycket menmen... Ska var barnvakt ikväll så får jag lite pengar i allafall. Hörs.


Är nog nöjd. :) Det är bakgrunder och sånt man klippa ut t.ex bilderna till höger.

Hemma.

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma. Jo, men fick mycket god mat av släkten så nu är jag mätt, haha ;) LIte kallt var det, hade hoppast på att få sitta ute men de gick inte att sitta där länge. Men trevligt var det. Har inte så mycket mer och skriva, men här kommer nu någo bilder mamma tog av mig ute i solskenet! ;)Puss på er! :*


Outfit.

Nu sticker jag, här är min outfit!:) Hörs.UPDATE:

Blev lite bara bråttom då jag skrev det här! Men;

Kjol från London, Primark
Topp från H&M
Strumpbyxor från H&M

30 maj 2010

Godmorgon bloggen! Har sovit, heh, ganska länge. Men somna först typ 2-tiden så... :) Jo, men. Ska snart i dusch och sen ska mamma locka håret åt mig så ska vi på någon version av student fest? Jo, men hinner kanske med ett snabbt inlägg för det! Vi ska se hur bråttom jag får! Och jag tcyker btw verkligen att rätt bidrag vann i ESC! I. Love. It. He var bästa låten som vunnit... Någonsin!


Hur bra är den inte!? Har aldrig riktigt tyckt om melodifestival låtar, men den här är bra! Vad tycker ni? Hörs.Hägg & snooze

LOVE :thumbup:

Doften av hägg
Aah... Jag måsta bara skriva det för vi hade för ett par dagar sen in lite hägg och det doftade alldeles ljuvligt... Mmm. Och nu, typ tre dagar efteråt så doftar det fortfarande! Härlig sommar/vår doft! :)LEAVE :thumbdown:

Snooze.
De flesta skulle kanske bara hissa det här? Och jag kanske har gjort det? Haha, minns inte! ;) Men blir ju egentligen bara tröttare av det, och man (jag i allafall) är piggare hela dagen om jag inte snoozar alls på morgonen. Och om man snoozar för många gånger är det ju stor chans att man blir sen! Och, heh, det har ju som aldrig hänt åt mig. ;)


Ny inköpt

Hej bloggen! Har varit i stan och jag hittade faktiskt två riktigt fina saker! Och så hittade jag en super fin väska, men jag fick den inte :( Jag ska försöka samla lite pengar så att jag får den! Jo, men mamma hittade också en fin klänning och påslakan :] Men här kommer dagens inköp;


Dubbel tröja c. 150 kronor och strupbyxor för c. 80 kronor

Helt nöjd! :) Ska ha dom på mig på en student-fest-eller-nått-liknande imorgon. Hörs!


29 maj 2010

Godmorgon bloggen! :) Sovit gott? Det har jag gjort, och länge! Hihi, men det gör jag alltid på veckosluten. Har ätit ägg och bacon till frukost och snart skall jag dra iväg till stan med mamma! Får se vad vi ska göra där... :) Och så ska jag om jag orkar tvätta fönster idag! För... Heh, jag är i lite desperat behov av pengar! Jag får 5 euro per fönster (c. 50 kronor) okej, det låter egentligen ganska mycket, men! Vi har stora fönster! Visar kanske en bild sen... Jojo, men nu ska jag och sätta kläder på mig. Och nej, till alla er perversa där ute, jag är inte naken, hara bara pyjamas på mig! ;) Hörs.

I brist på annat... :) Den här är från ett ställe i London där man fick gå bland trä topparna! Ganska högt var det och, heh, de syns säkert att jag är lite rädd?


Bläeh.

Jag kan ju inte bestämma mig! Jag har bytt header igen! Och nu blev den... Liiite heh, större. Jaja, men är nöjdare med den här än den förra! Vad tycker ni? Kanske lite väl stor? Nå, ungefär lika stor som för-förra! :)

eller

Hmm... Vilken är finare? Ska jag byta tillbaka eller behålla? Snälla kommentera! :)


UPDATE:

Nu är jag nöjd! Ser ni den jag har uppe nu? Den är jag jätte nöjd med! :) Den är en förminskad version av den där uppe, vad tycks? :) Men nu ska jag dra iväg till bastun. Hörs.

Fartdårar och avslutning


Skolavslutning.
Den bästa känslan i världen? Ja, lite vemodigt. Det är ett slut. Men ändå en början! En början på sommaren! Man får klä upp sig lite, får betyget (ja det kanske inte är bra alla gånger;)) och skrika lite med sina kompisar haha. Det gjorde vi i allfall då vi slutade lågstadiet. Men då kanske det var lite mer speciellt :) Men nog kan man alltid skrika lite för sommaren!

Nej, men alltså. Varför skulle vi skrika? SORRY Matilda, Lilja och Ida. Hade inga bättre bilder på den här datorn :(


Fartdårar!
Speciellt på vår väg! Vi bor mitt på en backe och vårt hus är typ... 200 år gammalt!? Och så kör dom i långtradare i 80-90 här! Det låter inte så hårt men när dom dundrar förbi här och hela huset skakar så är det inte  kul! Nejnej. Ett stor DISS det där!
Blääh för er! >:(

Hörs!


Heaven?

Haha, jag måste bara berätta om en rolig (eller jag skratta åt den!) som hände idag på bussen. Jo, jag lyssnade på mp3 för fullt och stirrade ut genom fönstret. Jag hade på någon jätte sorglig och deppig låt och kände mig jäääätte deppig och trött. Så svängde vi in till Kvikant (byn där jag bor) och då hade det redan hunnit byta låt, det var ett lite halv-deppigt intro osv. Vi körde en kort bit genom en skog och så blev det öppen mark/det kom en äng och vi kom riktigt in i byns "centrum" och då, just då vi kom ut genom den mörka skogen och ut till de ljusa ängarna började Bryan Adams sjunga för fullt "We are in heaven, heaveeeeeeeeeen !!" hahahhahah, och jag började fnissa så det var inte klokt! Alla tittade lite konstigt på mig och jag lyckades hålla mig den minuten det tog för bussen att köra till min hållplats! Och när jag klev ut ur bussen vek jag mig dubbel av skratt! :) Det där låter kanske inte alls roligt, men det var det! De här blev lite långt, men jag måsta bara berätta det! Hörs.


My personal heaven? Vinter bild, jag vet! Men..? ;)

Det är från 3.30-3.40 ungefär jag menade! :)

28 maj 2010

Vad? Fredag? Är det veckoslut? Haha, känns inte alls så! För jag hade en sån fredags-feeling igår, och idag har jag... Måndags-feeling? Nå, det känns helt fel i allafall! Sitter här utan strumpor för att jag spillde sås på dom. Och det där var ju verkligen jätte intressant fakta! Menmen... Haha, jag säger alltid så då jag avslutar ett inlägg, haha. Menmen, (!!) ska och och... Ja, vi får se! :) Hörs!
Hosted by Galleries.cetrine.net 
Haha, hade lite tråkigt. Ser ni att det är jag? ;)


The story om min mp3

Nu är jag glad så glad så glad! :) Jag fixade nämligen min mp3 som varit sönder i 2-3 år! Jag trodde att jag hade provat och byta batteriet men tydligen inte. Eller så hade jag bara bytt till ett användt! Men, nåja tänkte att
"Nu fan om inte den fungerar så slänger jag den!"
Och det lönade sig tydligen för att nu fungerar den! Eller... Varannan gång i allafall, haha. För då man startar den så är det ungefär varannan gång som man faktiskt ser vad man gör! Och så går det inte mera att laga ny musik dit :( Nå, det är bättre än ingenting! Så ska jag se om jg får/köper en ny någon gång... Nå, det var det! Hörs imorgon!

Ser ni sprickan? Syns bra på andra bilden! Heh... Fråg inte vad jag gjort med den! ;) Och den är uråldrig, jag vet!

 

Hehe, ego fråga.

Hej, nu tänker jag vara lite självisk och ego och fråga er om ni kan rösta på mig i en "veckans-blogg" tävling

HÄR

ni skulle vara så snälla i så fall! :) Hihi. Nå nu ska jag och göra något vettigt. Hörs?

Damdidam...

Ja, nu har jag krånglat färdigt! Om ni nyligen har varit och kollat på bloggen så har headern bytts och hoppat lite fram-och-tillbaka men nu är den på plats! :) Gjorde en ny för att jag tyckte den förra kanske var lite stor... Menmen, nu tycker jag den här är lite liten! Gah, ibland är ja en sån perfektionist! Haha. ;) Men nu ska jag ut och jogga. Whopee, hörs senare!

Den nya headern :)
Hade ingen annan "passande" bild.


27 maj 2010

Nu börjar det nog kännas att det snart är sommarlov! Damdidam, bara en vecka kvar plus den här fredagen. Och nästa vecka är det mest chill, på måndag har vi vanlig skoldag, men 2h kortare, och resten av veckan har vi bara något... Annat ;) Och så är det någon slags klass-utflyckts-sak på torsdag och, heh, vi kan inte riktigt komma överens om vart vi skall fara, alla vill till olika ställen! Heh... Nå vi får se hur det går! Och en sak jag verkligen hoppas på är att det inte ska regna på skolavslutningen nästa helg! Eller vara kallt för den delen! För jag skulle verkligen inte vilja försöka hitta något att ha på klänningen! :| Jajja, men vi får se det sen! Btw, vet någon hur man stretchar (stavning) armbågen? Eller den där "saken" som är mitt emot armbågen? :D Som man böjer? Om någon fatta heh...

Som ni märkte vågar jag nola mig... Hihi. ;)


"Kontakta mig knapp"

Japp. Nu har jag skaffat mig en sådan! Och en egen "blogg e-post". Haha, trodde aldrig att den dagen skulle komma, att jag skulle bli så "känd" att jag behövde en sådan! Men har nu märkt ett par gånger att den är bra att ha! Adressen är: fannys.blogg-kontakt@live.se :) Ja, inte var det så mycket mer. Ska och hämta pappa nu, hörs senare! Haha, fick höra att de här lät lite "bitchigt" (av mina kompisar) och det är faktiskt sant! ;)

Naglar

Japp, nu har jag lackat om mina naglar. Igen, haha. Tycker jag gör det hela tiden nu förtiden! Och det är inte något ni ska vänja er vid. Menmen, här kommer dom:Jajja, haha. Det är så stor bild så man ser alla små fel och sånt! ;)


26 maj 2010

Men hejsan bloggen! Nu är jag tillbaka! Nu blev ni glada eller hur? ;) Haha. Jo, men ska ta idag och igår lite kort. Igår guidade jag runt min gamla skolas sexor i högstadiet och det var inte mycket mer med det. Och idag så var jag vid Elba och var med när sexorna fick reda på sina nya klasser. Jag är vänelev för 7A. Kallt var det, och inte så god mat. Heh. Men jag ska inte klaga, för vi vänelever hade nog så roligt ;) Jo, så hade jag sovmorgon idag plus att vi fick sluta en timme tidigare! Jo, men ska och krångla lite med ett fotoredigerings program, sätter snart in bilder!

Inget bloggande imorgon

Jo, jag tänkte bara säga att jag inte kommer blogga något imorgon. Har varit alldeles för mycket på datorn den senaste tiden! ;) Så imorgon. Ingen dator. Inget bloggande. Skall till stan efter skolan med Jorunn och Frida och så ska jag... Göra något nyttigt. ;) Men hörs mer på... Öh. Onsdag? Jo? Säkert :D Haha. Men godnatt!  Och godmorgon... Och godnatt igen... Hihi.


Mini-hårspray!

Okej, här kommer nog bara ett "Love" är inte på humör för något negativt, haha. :)

LOVE :thumbup:

Mini-hårspray.
Dom är små, dom är behändiga dom är *trumvirvel* MINIHÅRSPRAY! Yay. Haha. Men dom är jätte praktiska att ha med, och har en perfekt storlek om man som jag hahh inte är "spray-beroende." Och om man inte har kompisar som behöver de vill säga... Heh, hint hint! ;) Menmen... En bra sak är dom i allfall!


Hihihihi, jätte snygga bilder på mig, eller..? Haha. NOT. Tänkte köra på lite "ego-stil" nu! ;) Och ja. Jag kommer att skämma ut mig totalt!! Men de skulle ni gilla, va? ;)

Hörs senare.
Tips: Shampo & Balsam

Jag tänkte bara tipsa om ett jätte bra shampo och balsam som jag använder! Väldigt bra frö nordiskt hår för att det inte tynger ner alls och är annars riktigt bra! Är inte så dyr och kommer i en 500ml förpackning! :)
 Very very bra shampo! ;)

Hade inget annat att säga. Måsta bara tipsa om det här för att den är så bra! :) Hörs senare.


24 maj 2010

Lalala... Hej bloggen! Såg inte er där! Hahahahaha, vad jag är rolig alltså ;) Världens torraste humor? Ingen fatta säkert hela den här saken, haha. Men sitter här och mumsar på lite kladdkaka, njammm. Händer inte riktigt så mycket nu, eller imorgon skall jag guida Kyrkbackensskolas sexor runt i högstadiet, jippie. ;)


Bild från idag, bara jag som ser CP ut. SOm vanligt då ;)

7D's flickor. Vi äger pojkarna! Haha, och nej. Intedet sättet ;) + En till, men hon var fotografen!
EgoeGoegO

Usch. Jag har upptäckt att jag är lite allergisk mot hårfärg :( I allafall den ja använde, men inte mot "sling färg" eller vad man nu ska kalla det. Bara för hela håret, har mått lite dåligt idag men det är bättre nu :) Nästa gång blir det nog en annan hårfärg eller bara slingor. Jajja, men kom just ut från duschen (andra gången idag, måste så att lukten från hårfärgen försvinner!) och nu blir det hot dog! Haha, det där namnet är nog bara för... För... Konstigt haha. Men imorgon blir det sovmorgon! Aah, vad härligt! Börjar först 09.00 istället för 08.10 :) Men godnatt på er! Hörs imorgon.


En av dom, eh, många ego bilderna jag tog för "filmen" ;)


My hair - The movie (VARNING FÖR EXTEMT MÅNGA EGO-PICS!)Ohmegosh... Fattar inte att jag gör det här! All världens ego bilder, i en film! Och en sak jag måste tillägga är att jag inte sminkar mig så där annars! Men, here you go mitt hår. ;) Och JOOOO det är överdrivet många ego-pics! Och över drivet ego! Haha. :D


23 maj 2010

Godmorgon! Har ni sovit gott? ;) Det har jag gjort. Eller nästan i allafall, har ju sovit nere på soffan hela veckan för att de varit varmt i mitt rum! Och inatt skulle jag nu försöka sova där men fortfarande varmt! :| Så 00.00- tiden sprang jag ner och somnade på soffan. :) Men nu skall jag + resten av "byborna" (haha, eller va man skall kalla dom!) till en av "byborna" och hitta på något! Hörs efter det.


I brist på annat så är det en bild från vår Farmor och Farfars villa och Anton som leker med båtar!


Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite!

Haha, rubriken är något min pappa brukar säga nästan varje kväll då han säger godnatt när han är hemma. Och nu säger jag det till er. ;) Har just ätit pizza, glott på mitt hår och kollat lite TV. Jag är blond, blondare, blondast! Haha. Men imorgon ska jag ge er en helhetsbild så ni ser ansiktet också! Det är egentligen en ganska stor förändring! Men men... Nu ska jag och sova... Eller, i säng i allafall! :) Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite!

Blonde

Nu är jag blondin. Gånger 3980192. Haha, men snyggt(?) (egentligen ganska fint i allafall) så blev det! Här får ni se resultatet:
Welll well... Vad tycks? :) :o Ser nog lite annorlunda ut IRL. Mer halmblondt nu!


Springskor & Hårfärg.

Nu har jag varit till butiken med mamma. Det blev både springskor och hårfärg. :) Ska se hur det blir, lite senare ikväll ska jag ta och prova skorna och efter det blir det troligen hårfärgning! Har inte gjort "helhårsfärgning" förr, så ska se hur det blir ;) Har bara slingor just nu. Här kommer bilder:


Uschusch, vad suddig bild. Men det är Garniers hårfärg nr. 110 extra ljusblond

Hummel springskor, kostade bara 19,90 euro. (c. 200 kronor)

Det är btw, ett jätte bra tips om man vill spara pengar att färga håret hemma! Den här som jag köpte kostade bara 8,90 euro (c. 90 kronor) och hos frisören kan det variera, men mellan 50-90 euro! (c. 500-900 kronor) det är ett bra tips ;)


Hårfärg.

Ha städat lite, och ätit omelett. Och nu ska jag vänta på att mamma ska göra något smått ännu och så ska vi till stan och köpa hårfärg! Den här gången tänkte jag... Blått! Vad tycker ni? ;) Haha, nejj. Det blir nog förmodligen bara blonda slingor eller blond helhårsfärg (eller vad man kallar det?) Jo, händer inte så mycket mer idag... Men nu ska jag sticka och göra något vettigt, hörs. :]

Hmm... Tänker... ;)


22 maj 2010

Vaknade av världens mest irriterande ljud! En chipmunkversion av någon låt... Väldigt trevligt. Albin (10år) har haft en kompis natten och dom sover i rummet brevid, i allafall så är dom tydligen morgonpigga av sig och började lyssna på musik på full volym utan att bry sig om mig! Så nu är jag lite sur över det. Jaja, ropade åt odm lite så började dom kolla på TV istället ;) Haha. Men ligger här nu på soffan som jag för tillfället sover på och surfar lite, hörs senare.
Voi blääh. Får inte in några bilder p.g.a jag har så låg internet anslutning här :| Haha! Nu fungerar det!
Koncentrerad? ;)Movie time.

Nu ska jag kolla New Moon. Igen ;) Eller... Vi ska se, ska kanske se all två timamr med extra som kom med på DVD:n haha. Kom just ut från duschen så jag blöter ner hela datorn! Men ska ta ett bröd eller något och sen blir det kanske chips? Vi ska se, men hoppas ;) Hörs sen. Puss

Ännu en bild från skolan :)L&LHästar.
Haha. OMG. Sku aldrig kunnat gissa att jag skulle ha "lova" (om nån fatta fattade det där? Alltså att jag "love it"? :) ) Men dom är faktiskt super gulliga om dom är snälla och gosiga och bra på alla sätt! Så där. Jag gillar hästar. Lite i allafall. Nöjda nu? ;)

Hihi, Jorunn o Adam (säg om jag ska ta bort! :))Brandalarms ljudet.
Ååh, vad jag stör mig på det! Och sen om man t.ex bakar bullar? ;) Och tar ut dom, och så kommer det ut jätte mycket varm luft (speciellt om dom bränts! ;)) och så börjar det piiiiiipa. Suck. Världens mest irriterande ljud ! Och sen då dom har batteriet slut... Samma sak! Arrghhh! :|


Men nu sticker jag till bastun. Hörs senare! :)


Hmm..?

Jag undrar vilken design jag ska ha? Den jag har nu, som jag gjort själv eller den

HÄR ?

Vad tycker ni..? Kan inte bestämma mig :| Ni får välja! ^^

Har blivit hjärntvättad.

Jaa, nu är jag en hästtjej! Haha, kanske inte riktigt men det var super-duper-extra-jätte-mega-kul ! :) Och jag har borstat hästar och ridit (eller satt barbacka på en häst och fo framåt 10m ^^) nu låter det som jag aldrig ridit förut! Men det är inte sant. Har ridit uhm... 4-5 gånger förr? Och galopperat ;) Så helt borta är jag ju inte! :) Så fick vi världens godaste kaka som Liljas mamma hade bakat! :) Super god! Och här kommer lite foton. Fick inte så många p.g.a batteriet tog slut ganska snabbt :| Och hjälp, jag kommer sätta fel namn åt alla hästar!

Adam♥

Den nammigaste kakan ever! :)

Tidigare i skolan idag! :) Haha.

Hörs senare!


Mattetimme

Nu sitter jag i skolan, och ahr mattetimme. Kul kul. Not. ;) Har gjort någon slags enkenät undersökning och blev klar med den så nu sitter jag här... :) Snart eller... Ja, efter skolan skall vi till Liljas och rida? Shit, hu ska de gå? :D Jaa, men bloggar efter det. Hörs.

Godnatt.

Nu är jag trött. Och jag ska och sova. Nu. Har kollat lite på TV, ätit plättar och inte mycket mer. :) Men... Är inte egentligen så trött för jag sov nog en ganska lång stund på eftermiddagen! Haha. Kommer sitta uppe ganska länge! ;) Nå, vi får se. Nog somnar jag säkert har sovit så lite den här veckan. Men nu ska jag sluta babbla om mina sömn vanor och tråka ut er och börja sova ! Jo, men godnatt! :)

Finland - Tjeckien

Tittar på Finland - Tjeckien. Ishockey alltså. Är förvånad själv att jag gör det, och hjälp vad det är spännande! :o Vågar knappt titta! Men ska se vem som vinner nu ;) Hörs sen.

UPDATE:

:( :( :( Finland förlora... Voi shiiiiit. Fattar inte ens varför jag bryr mig :P Hah. Men lite dåligt var det ju! :( Och Finland for ut hela serien eller vaddet nu var! ;)

L&L

LOVE :thumbup:

Jordgubbar.
S m a s k e n s ! En av dom godaste sakerna som finns är: Plättar + grädde + jordgubbar ! Och det ska jag äta alldeles snart! ;) Haha, blev ni avundsjuka nu? Nej, men nu blev jag ju elak. Jo, men till saken. Det är gott!


LEAVE :thumbdown:

Stickor i foten.
Ajajajaj. För det första tar det ont då man får dom, och så tar det ont då man har dom, och så tar det ont då man ska ta bort dom ! Inte kul alltså. Och jag antar att dom flesta har haft stickor i allafall någonstans så jag tänker inte förklara mer ingående! ;)
 Fresh? ;)


Beroende framkallande:OMG. So wierd but still so good! :) Haha, den mest mystiska sången jag någonsin hört! Men I love it! Helt beroende framkallande! ;)


Bloglovin'

Nu har jag bloglovin' ! Har egentligen haft den länge, men inte orkat med det ;) Så, nu är det fritt fram att följa mej! Haha.
Följ min blogg med bloglovin
^Om ni vill. :) Jajja... Ska se hur det går de här... Menmen, hörs senare!20 maj 2010

Det var ganska chill skoldag idag! ;) Först hade vi biologi och då fick vi ut provet och skulle gör anågot korsord... Och några i klassen "missuppfattade" uppgiften och sökte. Heh. Lite andra ord. Jo, men ska inte säga mer om det! :) Och sen skulle vi på finskan till något museum och lära oss mer om Finlands båthistoria eller något liknande. Intressant, eller hur? Jo, men de var inte farligt... Höll bara på att somna stående men... ;) Och sen hade vi huslig ekonomi. Vi har egentligen dubbeltimme, men jag och Frida skulle på vänelevsmöte andra timmen, så vi lagade bara chokladkräm! :) Sen på vänelevs möte fick vi veta vilken klass vi skulle vara vänelev åt, jag fick 7A. Sen fick vi glass där också, så de blev mycket gotta! Haha. :)


Haha, vad har jag gjort? ;)


Världens underligast naglar.

Haha, nu orkar jag inte bry mig! För jag tänker visa mina naglar (igen) som egentligen inte alls blev lyckade! Men dagens ord/mening är: What ever. Haha. ;)Jajja... Det får vara somd et är! :) Haha. Ibland är det svårt att skriva, för jag tycker jag inte alltid vill skriva på "högsvenska" och det blir (förhoppningsvis inte) ibland lite dialekt med blandat? ;)


Lalala

Lalala. Haha. Idag är en bra dag. Är på bra humör. Någon annan? :) Jo en sak jag glömde skriva i det föregående inlägget är, vi hade springtest i dag på gymnastiken. Vi skulle springa 1500m och jag bättrade med 1,30min! Nöjd så nöjd ;) Har inga "måsten" idag, så kanske blir att fara ut en stund? Får se hur det blir. Hörs senare.

Haha, 1-2år gammal bild? Hahaha. Ska just fara och köra go-cart ;)


19 maj 2010

Hey cutiepies!


Nåjaa, nu är fysik provet gjort! Och suck är allt jag kan säga! Det for nog inte så jätte bra... Heh. Menmen, idag har det varit varmt! 20°C i skuggan :) Alldeles pasligt enligt mej! Har inte hänt så mycket mer idag... Eller jaa. 9:orna hade vattenkrig, och man skulle inte gå för nära, haha ;) Jo, men skönt att inte stressa med några prov mera för att fysik provet var sjuans sista prov! Herregud det är ju snart sommarlov! :D Vad är det... Ungefär två veckor kvar? Ojj, nu fick jag världens härligaste feeling!

:)


Nej nej nej, de går inte!

Grrrr... Varför? Har man absolut ingen inspiration just då man verkligen behöver den!? Gaah, fysik. Jag hatar dig. Och, jo. Ta det personligt ! Man fattar ju ingenting! Det är matte blandat med historia som är blandat med med... Fysik!? Och det går ju inte! Någon som förstår mig!? Jaa, men nu skall jag nog fara och försöka hitta min inspiration. Kanske den gömt sig bakom soffan?
 
Google bild.


Klänning x2

Hej!
Här kommer då klänningarna jag skulle visa er. :) Ena har jag lagat själv! Hjälp. Och andra är köpt från H&M.


De här är den från H&M :)

Och den har jag gjort... :)

Hörs senare!


18 maj 2010

Hej.
Det regnade så in i ---- idag! Jag var till stan igen med Jorunn och Frida, och när vi skulle gå mot busshållplatsen (dom var i stan ännu en stund, men vi skulle åt samma håll) så märkte vi att det spöregna ! Och jag skulle stå under ett såndärt busstak-hus-sak ni vet? ;) Jaa, men där stod jag och frös i 10 minuter! Bussen var sen. Typiskt. Just den här dagen då man absolut inte vill stå där och vänta! Jojo, men sen kunde jag inte blogga just för att det åskade. Joo, jag köpte ett linne/klänning/tunika något blablabla. :) Visar upp det senare + en annan klänning jag gjort på handarbete, blev klar idag! :) Båda klänningarna visar jag i ett senare inlägg.


Hihi, utanför provrummen i H&M

Väntar medans
Jorunn provar en klänning! :)

Snart får ni se klänningarna!


Turkosa naglar!

Hej!

Jag sa ju att jag skulle visa den nya turkosa färgen jag köpt! Så här kommer dom:


Jaja... Kanske inte världens bästa bilder. Det var "bråttom-bilder" ;) Men de får duga! Godnatt för idag!


Fysik, gräs och eye of the tiger ;)

Hej,
har legat i gräset en stund. Och nu känner jag bara att det kryper allstans! *Ryser* Fast skönt var det! Och nu sitter jag här och borde läsa till provet men sitter här framför datorn i stället och lyssnar på Eye of the tiger. Och oj, hihi. Glömde visa naglarna! Men det kommer nog upp. Snart. Tror jag. Hoppas jag. ;) Menmen. Nu blir det att öva till Fysik-provet. :( Uschusch. Ett av värsta ämnena i skolan! Haha, men de är bara för att jag inte fattar något!

17 maj 2010

Hej!

Varmt idag igen!
Det är bara... Skönt. Fast hade lite för mycket kläder på mig! Haha. AAAHH. Hjärtattack! De börja ösregna mitt i allt! Man blir ju grå-hårig med mindre! ;) Vi var till Elba idag med klassen (en "villa" som är öppen för allmänheten? Vet inte hur jag ska förklara!) och det var jätte varmt och härligt! Det var bra för vi var ute största delen av tiden. Vi rensade fisk (uschhh, har inget emot det eller börjar må illa eller sånt. Men vi var inne. Och det stank som f** ← Förlåt!) och så såg vi några spännande fåglar! (Tung sarkasm.) Och tittade på plankton i mirkoskop. :)

Och efter skolan så var jag till stan med Matilda också. Jag köpte turkost nagellack! ;) Haha, super snyggt? De får vi se! Kan visa det åt er senare då jag lackat! Hittade också en "vanlig" vit topp som jag inte orkar visa :) Vi tog också en glass - super gott! Och så satt vi en stund vi sundet och njöt/vilade fötterna i det varma vädret.


Vid vår villa för ett par dagar sen. Jag vet. Bryggan är. Ja. Den är vad den är! ;)


Hahahahaha.

Hej!

Vill ni ha ett gott skratt? Gå in

HÄR.

Hahaha... Och orka läsa hela! Det lönar sig! Det blir bara roligare och roligare ju längre man kommer! ;) Men nu ska jag sticka och laga kokosbollar hörs senare. :)

"Vlog": Asfaltsprint

Hej!

Det är inte lika varmt som igår och i förrgår och dagen före det... ;) Och det är ganska skönt! Så jag Anton och mamma cyklade iväg på "asfaltsprint" någon slags rally-sak-vrom-vrom-tävling. ^^ Så där stog vi en stund och alla bilar vrooomade förbi oss. Och så filmade jag lite med mobilen, och de får ni se här:
16 maj 2010

Hej!

Kom just från "Asfaltsprint" cyklade dit med mamma och Anton. En video och mer kommer snart upp. :) Jo, men idag händer det inte direkt någonting, bara lite "söndags-chill" möjligen till simhallen? Ja, men de får vi se. Snart skall jag och äta mammas smaskiga lasagne ;) Och, ja det blev inte mycket skrivet nu men ett till inlägg med en video kommer upp snart alltså.

Det lilla wierdot som kallas Fanny ;)


En töntig och tråkig rubrik.

Hej hallå. :)

Kom just ut från bastun, ska snart och stoppa lill pojken i säng men först kommer Love&Leave.

LOVE :thumbup:


Ny duschad.
Ni vet den där ny duschad känslan? Speciellt om det har varit en varm och svettig dag som den här. Och man känner sig väldigt ofräsch! Så är det världens bästa känsla då man får stiga in i duschen (kan man säga så?) och man bara känner hur all smuts sköljs bort! :)


LEAVE :thumbdown:


Rubriker.
Ibland kan det vara svårt att hitta på! Man tänker... Och tänker... Och tänker... Och sen blir det världens töntigaste och tråkigaste rubrik och man bara orkar inte bry sig ! Gaah, det är sällan någon har en riktigt bra rubrik! Okej, ibland då är man bara "AHA!" Haha ;) Men, svårt ändå i allmänhet! Men jag stör mig ändå på inlägg som har rubrik som "Rubrik saknas" eller bara ett "-" och ja, jag stör mig på mig själv då jag lägger den rubrik jag har nu!


Barnvakt.

Hej!

Här sitter jag och har en fläkt riktad mot mig och njuter av den svalkande blåsten! Har en super härlig sång på också!
Matchbox 20 - Unwell

Lite country feeling över den, eller hur? :) Jo, men mamma och pappa är på klassträff och bror nr. 2 är borta med kompisar på någon slags övernattning någonstans? Så här sitter jag med bror nr. 1 och är på datorn. Eller han sitter och tittar på tv. Och nu kom han och säga att han är hungrig så ska bara snabbt koka lite makaroner med skink sås eller något likande och sen skall vi i bastu. :) Hörs.


Jag döööör !!

Hey.

Det. Är. Varmt. Jag. Dör! Hos oss visar det 30° i skuggan! Undrar hur varmt de är i solen!? Oj suck suck! ;) Fast inte borde man klaga! Det är ju 60° skillnad från vintern hehe... Har varit med mamma till ett litet snabbköp och köpa lite smått, köpte lite choklad vilket inte var så smart! Helt mjuk efter typ 5min! Det är ju nästan för varmt nu! Jag vet jag ska inte klaga nu när det äntligen blivit varmt osv. Men, man kan ju nästan inte vara ute utan att stekas! Ååh... Nåjjaa, här kommer ännu ett par bilder från kvällen!

Makin' pizza
Vi njuter av glass i solen :)


Ooee, våra skor! ^^

Haha, cutiepies! ;)

Btw, blir säkert inte så mycket bloggande idag p.g.a värmen, vem orkar göra någonting i 30° värme!?Tjejkväll!

Hej!

Nu sitter vi framför datorn och är trötta, vi somnade först en 02.30-tiden och nästan alla vaknade kl. 11 Igår så visade jag Kvikant för Jorunn och Frida, och Jorunn såg sin första blixt! Haha, så där gick vi över ängarna och så i halv-mörkret och det regnade lite och så började åska. :) Före det så visade jag vårt hus lite och vi var ute och hoppade på trampolinen. Vi lagade pizza igår kväll och... Den blev inte jätte lyckad! Jaja, nu ska vi snart fara och hitta på något, men här kommer lite bilder:


PiiiizzaaHappy! :)Haha ;)200 !!

Hej!

Förra inlägget var nr. 200! Coolt... ;) Haha, tänkte bara säga det! :D 200 inlägg på 3 månader (eller lite mindre) det blir... 3 · 30 = 90 och så 90 ÷ 200 = ungefär 2 inlägg om dagen! Hm... Låter lite lite! :s Men... Jag har ju varit mycket på resor osv. Och, det har inte gått exakt 2 månader än! Jag tog Maj som en hel månad så... :) Jaja, nog med matte, vi hörs! ;)Städastäda...

Hej!

Wohoo, klänningen fanns, och nu är den min! :) Kom just från stan och var och handla lite gotta till kvällen, åt just lite omelett och nu. Nu ska jag städa! Haha, kanske lite onödigt då man ska ha "tjejkväll" senare? ;) Menmen, nu ska jag vara jätte hurtig och börja städa mitt rum! Ser ut som en atombomb har sprängt där. Hehe. Har nästan alla kläder på golvet! :D Så det kanske skulle vara dags att börja?

Hihi, med dom ska vi ha kul ikväll/inatt! ;)


14 maj 2010

Hej!

Haha, att ha en såndär rubrik hjälper en verkligen att hålla koll på datum! ;) Men steg upp rekord tidigt idag! 10.30! Wow ! Haha, men skall väl snart ett varv till stan med pappa och köpa klänningen plus alla saker till kvällen då flickorna kommer. Det är varmt! Och jag är på bra humör! :) 23° i skuggan. Redan. Dom lovade ännu varmare framåt eftermiddagen! Men nu ska jag och kolla om pappa är redo att fara snart, och så ska vi städa hela huset idag också... Roligt roligt... ;)

Hihi, snart min. Hoppas jag! ;)


Konstig logik?

Haha, hej!

Anton min lillebror alltså, han är bara 5 år så ni vet innan ni läser det här! ;) Okej, jag minns inte hur vi började prata om det här, men jag var med honom... Nånstans? Och så sa han så här:

Anton: Faaanny... Vet du va?

Fanny: Nå?

Anton: Jag älskar dig...200% !

Fanny: Va bra! Hur mycket älskar du resten av familjen då?

-- Han tar typ 5 minuters betänketid --

Anton: Hmm... Ja älskar pappa 500 % ! Och mamma... 300% !

Fanny: Ohho! Nå va bra, Albin då?

Anton: Hm... 0% om honom och 900% om att leka med honom!

Fanny: *skratt* Okej...

Anton: Vet du hur jag tänker?

Fanny: Nå?

Anton: Ju mer jag är med er desto mindre älskar jag er!

Fanny: Okej...

Så tittade jag konstigt på honom en stund och små skrattade och så forsatte han leka... Haha, han har nog världens konstigaste logik! Och det där "ju mer jag är med er, desto mindre älskar jag er!" Saken, stämmer ju inte ens in med det han sa! Haha. Det där är något jag i allafall hade roligt åt! :)


Crocs ♥ Och håret lyder inte!

Hej,

någon annan som njutit idag? Nå, här får ni "njuta" av Love&Leave. ;)

LOVE :thumbup:

Crocs!
Haha, världens bästa-sommar-baraattstickainfoten-skor eller? Inte så snygga, men otroligt bekväma sen då man använt dom lite och så kan man ju simma med dom! Haha, de har jag provat, och ganska kul egentligen ;) Man slipper inte och simma så hårt framåt, men skit i det! Dom är nog sommar skor 1# !
Klicka för att visa Megabild!
Googlad bild, men så ser mina ut! ;) Lite mindre nötta men...

LEAVE :thumbdown:

Olydigt hår!
Aaarghh! Varför kan det bara inte lyda!? Och så råkar det bara då man försovit sig, har skit bråttom och inte har tid att sätta på 3525 timmars hårstyling! Då skulle man bara vilja att de skulle ligga perfekt och man skulle behöva dra borsten igenom det ett par gånger och kanske sätta upp i en snabb hästsvans eller panluggen upp. Men nej. Det går ju inte för sig! Är jag den enda som har samma problem?

Ni vet, då håret står upp så här!
;)


Go green!

Hej!

Oj, herregud vad det är varmt! Man får ju nästan en värme chock av det här vädret! ;) Går med t-shirt och världen tunnaste leggins. Huhu, snart skall vi börja grilla och så ska vi äta ute för första gången i år! Oo, vad jag längtar på att pappa ska lägga ut båten! Det är sommaren börjar på riktigt! :)

Lalala, va pinsam bild :D Tagen för 2 veckor sen(?) då det också var ganska varmt.
P.s Jo, redigerad bild! Solglasögonen och tröjan är ju egentligen blåa! :)Hihi.

Hej!

Ska bara skriva ett snabbt inlägg här från terassen. ;) Sitter här och njuter va solen. Och internet. Hihi. Det är ju suuuuper varmt! Säkert närmare 25° i solen! Wohoo! Jag har lust att fara och simma i havet! Men de är säkert is på vissa ställen ännu! Menmen... Nu ska jag och fortsätta njuta. Hörs :)


Sommaaaaaar ♥

Hej!

Nu har jag sovit länge och nu är det 21° i skuggan! Det är ju sommar ! Nej nu tänker jag inte skriva något långt inlägg för jag vill ut! Tänker inte gör någonting idag! ;) Inget är ju öppet i stan så de blir nog bara att vara hemma. Imorgon kommer ju flickorna hit ♥ Och då ska vi ha kul! ;) Och innan dom kommer blir det nog en väng till stan med pappa och köpa vårfest klänningen och lite chips och godis tills imorgon! Hörs senare idag!
 Bild från google.

Men visst ser det härligt ut? :)


Ovanor.

Hej!

Nu tänkte jag berätta om mina ovanor! :) Någon hade frågat det i en kommentar och jag tänkte "Ja, det kan ju bli ett bra inlägg!" Men först: Har ni några? :)

Okej, here it goes. Haha. Mina ovanor är:

Jag skakar på benet!
Hela tiden! Fråga vem som helst av mina kompisar! Dom blir skit irriterade på det då hela bordet/bänken börjar skaka! ;) Haha, men jag har säker, öh vad heter det? Restless leg syndrom? ^^


Jätte fina fötter^? ^.^

Datorn!
Jag är waaaay to much på datorn! :o Haha, suprise suprise. Men jag kan vara hur länge som helst! Och inte märka att de gått 3 timmar! Då tror jag det gått 1 timme! Hihi. 
 Min lilla baby, hihi

Perfektionist.
Jag kan vara en riktig perfektionist ibland! Allt ska vara noga! Men, ibland kan jag vara helt tvärtom! Jag skiter i hur det går o.s.v ;) 

Jag har säkert många fler, men det är vad jag kom på nu. :)12 maj 2010

Hej!

Idag, vet ni idag! Såå..! Händer det absolut ingenting :| Eller... Ja, nu är det ju "fredag" för nu blir det ledigt 4 dagar! Wopee ;) Fredag - Lördag kommer Jorunn och Frida hit óch vi ska ha en tjejkväll eller något liknande. Matilda och Lilja kommer inte för Matilda slutade skolan tidigare och for till Helsingfors (eller nånstans nära där :)) och hälsa på sin släkt. Och Lilja hade program, hon skulle till deras villa om jag minns rätt? Men nu skall jag och äta lite glass. Njamm.

Stenaaaar. ^^


Beroende framkallande:


                                                        Taio Cruz - Dynamite

I. Love. It !
Fullkomligt beroende framkallande! :love: ;)


Freakin' 26° !!

Oj oj oj!

Det är det enda jag har att säga! Idag då jag kom hem från skolan var det 15° och till lördag har dom lovat freakin' 26° !! Herregud! Det blir ju sommar! :D Om det nu håller sig vill säga... :| Men hoppas hoppas! Det skulle vara jäkligt skönt! Var just ute lite, hoppade på trampolinen och var ute och "vandrade" kollade lite läget här i Kvikant. Haha. Härligt och varmt, hade bara en hoodie och halsduk. Jag vill ha sommat nu! Någon som inte vill ha? Men nu skall jag och mumsa på lite plättar ;)

Jag :love: solen.


Boring? -Yes.

I'll be watchin' you.

Dålig kvalité? Ja.

Haha, där har ni ett hot ni inte kan bortse från! ;) Har jag tråkigt? Jo. Väldigt! ^^


Buu

Nu blev ni rädda va? ;)

Ingenting händer idag. Inget. Har inget att skriva om... Ingen dans idag för det var ju avslutning. Eller jo! Haha, nu kommer en jätte spännande sak! ;) Jag ska ha modersmåls föredrag imorgon, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva/berätta om! Har kanske en idée som Matilda föreslog, men ska se... Eller så kanske jag tänkte berätta om vulkanutbrottet på Island? (Jätte spännande, jag vet!)

Plocka plocka stenar... ;)Love it or leave it.

Hej,

här kommer nu den här saken som kallas Love&Leave. ^.^

LOVE
:thumbup:

Att titta på ego-bilder!
Haha, men är det inte egentligen ganska så roligt? ;) Att titta på andras ego bilder! Haha, alla har ju ett litet "ego-moment" ibland, eller hur? Det är bra underhållning, visst? Och, dom brukar ju vara riktigt snygga! Utom fjortisars med 1000 lagar brunkräm! Men alla "normalt" sminkade personer. ;)
 Källa för bild.

LEAVE :thumbdown:

Slut på just det klädesplagget man ville ha!
Ni vet, man far till stan en dag och hittar t.ex en super snygg klänning! Och just då kanske man inte har pengar och man tänker "Jag ska nog tänka på saken lite först..." Och sen då man bestämt sig och man vill verkligen ha den men. Då man kommer dit så finns det antingen inte i ens storlek, eller så är det helt slut! Och det är ju någonting man verkligen kan störa sig på !


Idag.

Hejsan.

Jag vet att jag inte varit så aktiv nu på sista tiden, men tänker inte prata mer om det nu! Kom just från stan efter att ha varit där med Frida och Matilda. Vi for till tygbutiken och jag och Matiloda köpte både tyger till handarbetet i skolan. :) Hon gör en dator väska och jag gör en till klänning! Och så såg vi Jorunn där också! Hon skulle också köpa tyg till skolan. Så var jag och titta igen på en klänning från Jim&Jill, tog foto på den för att mamma ville se den så ska vi fara och köpa den senare eller så ger hon pengar åt mej. :) Super snygg är den! Love it! Haha, älskade från den stund jag såg den! ;) Nu borde jag kolla vad vi har till matematik provet vi har imorgon, men problemet är att jag har tappat min matte bok! :question: Hehe... Men nu skall jag och kolla på Mean girls! Hörs sen! ;)


Super-bråttom-dålig-kvalité-telfon-bild! Men sygg i allafall, eller? :)


Morsdags lyx?

Hej!

Jag vill börja med, glad morsdag åt alla mammor! Vi började dagen med och fira mamma! Hon fick frukost på sängen, och ojojoj vad det var lyxigt! Det var; Champagne, jordgubbar, grädde, smörgås, och te! :)

Haha, snyggt va? ;)

Har tänkt blogga tidigare men vi var med släkten och åt kina mat. Och, jag åt med pinnar! Lite långsamt gick det, men de gick faktiskt! Förvånad själv också! :) Så har jag varit med "hela byn" ;) Haha, inte riktigt men många var vi i allfall. Så kom just in och nu blir det bastu!


Vit hand i ansiktet

Hej!

Ja, nu är det gjort. Sista gången jag dansade med vår härliga grupp nu före sommaren, det fortsätter sen efter. :) Vi uppträdde två gånger, första for bra, för den har vi uppträtt med ganska många gånger redan! Men den andra hade vi första gången med, och det var ju egentligen inget problem med det! Det for jätte bra! Men när vi dansat ungefär 1/3 av dansen började ljudet krångla. Först var det bara lite *tssirk* haha eller något liknande. Men sen blev det mera... Och mera... Alla tittade på varandra men vi fortsatte dansa ännu lite men sen for allt av och vi slutade. Alla började svära. Så sa vår ledare åt dom dom tog hand om musiken att dom skulle ta ut CD:n och putsa den lite och försöka igen. Vi började från börja igen. Och det var ganska så ödigt ! Menmen, sen for det nog bra och vi dansade igenom hela dansen utan problem. :) Btw, som sminkning hade vi en vit hand i ansiktet! Såg ganska coolt ut, så hade vi stora svarta hoodies och svarta leggins. Och sen i dansen tog vi av hoodisarna (haha, eller hur man nu säger, stavar? ^^) och alla hade olika färgers sommarklänningar under! :) Ni ser ju det i filmen jag tidigare visat. Ni kan se den här. Jo, här kommer också bild hur vi hade sminkat oss!

Världens ego bild, men ganska häftigt då alla hade samma! Och den var sten skarp! Man kunde knappt äta! ;)


Wish me luck!

Hej!

Det här kommer förmodligen vara det enda inlägget ni ser idag. För att, jag bakade just en gräddtårta till mamma som vi skall äta på morsdag. Och den är i ugnen just nu. Så ska vi grilla för första gången i år! Vi skall ju nog äta inne men ändå... :) Och så blir det egentligen direkt efter att fara till skolan och göra sig i ordning till dansen!Wish us luck!
Rocka loss!

Hej igen. :bigeyes: Hihi.

Här kommer då Love&Leave.

LOVE :thumbup:

Att "rocka loss."
Okej, ska förklara närmare vad jag menar. Ni vet då det kommer riktigt bra och svängig musik t.ex Eye of the tiger? (Jag tycker den passar bra till de här! ;)) Så då typ bara ställer man sig upp och svänger på höfterna och bara rockar loss! Haha. Och det är en av världens härligaste känslor! Och så ett stort plus är så klart om man är ensam hemma! ;)


LEAVE :thumbdown:

Dom där godisarna som lämnar längst ner i påsen och aldrig äts upp!
Jaa, det där säger väl det mesta? Fast man har valt lösgodis, så  är de alltid några som lämnar till sist och man på något sätt inte riktigt vill äta... Eller i mitt fall i någon t.ex färdig godis påse så lämnar jag alltid, alltid salmiaken och lakrtisen!
 


England's beach.

Go'kväll!

Här har det badats bastu och blivit besökt av farmor och farfar. :) Åt just någon slags pita bröd med kebab i? Gott, men det bränner fortfarande i munnen ! Aaah, super starkt! En halv timme senare! Huh. Har hoppat på trampolinen - man får säkert jätte bra kondition av de! Haha. ;) Men på riktigt, jag hoppa i en... Halv timme? Och de var ju som ett helt halvt träningspass! Hah, kanske inte riktigt, men ändå! Btw, blir inte så hög uppdatering imorgon. För att, kl. 14.30 skall jag vara vid skolan och laga mej (oss) i ordning. Sätta dans kläderna på, sminka sig... Och det blir klart först 19.00 men ska försöka att göra några före och efter. :)


Gjorde ett litet collage från stället vi var på natten före vi börja åka hemåt. :)

*Skratt*

Haha, hejj!

Jag satt och surfade lite här och där på nättet så kom det plötsligt "ERROR" och vet ni vad det stod efter det? 

"500 Internal Server Error

Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet."


Hahahahahahahah.
Ni vet inte hur roligt jag hade åt det där! Sen då jag skulle försöka igen (jag tror jag kollade på något youtube-klipp) så hade jag ingen aning om vad jag hade sett på! :D


"Videoblogg": Dans

Hey,

här kommer nu "videobloggen" från våra dans övningar! Enjoy? ;) Btw, jag krånglade något otroliht med det här ! Filen var för stor för att laddas upp på videofy och sen då jag hade förminskat den ltie så var det plötsligt fel filformat... Nog kan man krångla med såna där saker fast hur länge! Men, jag laddade upp den på youtube iställe. :)
Hoppas ingen tar illa upp att jag satt upp det här videoklippet. Men, de är så dålig kvalité och dåligt filmat så man ser ingen så tydligt! ;)


Wohoo!

Hejsan !

Nu är jag jätte jätte glad! För att idag fick vi veta vad vi fick för tillvalsämnen! Och orsaken till varför jag är glad över det, är för att jag fick allt jag ville ha! :D Och det är: Spanska, små rätter(matlagning), IT, aerobic, öva finska, och media. :) Hade också extra träning idag med dansen, för det är vår dans grupps förenigs vårfest. :) Så det blir kul! Fast jag kommer vara nervös imorgon! Menmen... Ja, tänker ladda upp dans videon inom kort här! Jag är inte med i den för att jag filmade... Och var halv sjuk. :)

Haha, slut posé! ;)


Wow..!

Hey sweethearts!

Vet ni vad som hände nyss? Jag blev jätte förvånad! Jag... Vann en tävling! :D Hos absolutbaraeriika det var en tävling där hon skulle utse... Ja, snyggaste bloggen/headern. Och jag vann. Haha, otroligt. ;) Joo, tänkte nu bara säga det åt er. Haha. Men har varit på dansen, men dansade knappt alls få jag fick nå andningsfel, men tog igenom ett par gånger för att vi har uppvisning fredag!  LÖRDAG, sorry, men det var på lördag vi har uppvisningen! ;) Btw, filmade lite då dom andra dansade vi ska dansa två danser på vårfesten/uppvisningen så det kanske kommer upp här idag eller imorgon! :)

Gammal dans bild från... Förra årets vårfest övning? Ser ni mig? Tips: Har orange tröja ;)


Allt om allt idag. :)

Hej!

Ooh, de var så skönt att slippa till skolan idag! Trodde jag skulle ha två prov idag p.g.a jag har missat två stycken då jag var sjuk, men som tur hade jag inte det! :) Jag hade bara ett prov idag engelska som vi vanligt också skulle ha, och det gick bra! Inte så svårt faktiskt! Eller så missförstod jag allt och får en 4... Ja, men nog babblat om prov! Tönkte visa min "vänelevs-hoodie" som jag fick idag!
Det är orange text, så de bara lyser VÄNELEV! Haha.


Love&Leave

Hej hallå!

Behövs väl ingen introduktion? Jaja, nå. Här kommer dagens Love&Leave.

LOVE ↑

Mobilen.
Behövs väl egentligen inte så mycket motivering till det? Sms är en av våragrundbehov - enligt mej. Haha. Och det är ju som... Tänk då för länge sen (← Överdrivet!) då dom inte hade telefoner annat än ungefär en i mitten av byn och så skulle alla använda den! Suck vad jobbigt det låter... Haha, nu låter jag som en bortskämd snorunge!
Min telefon! Hihi.

LEAVE ↓

Ljudet av en dammsugare.
Den enda anledningen till att jag kom på det där var att min mamma just gick här förbi med en dammsugare! Det där ljudet... Ni har säkert alla hört det. Det är bara sugande och nästan lite obehagligt! Nejnejnej. Nu bestämde jag mig mitt i allt att jag inte gillar dammsugare! Udda, javisst!


Btw, sitter här och små fnissar åt era kommentarer! ;)


Kan inte bestämma sig - Haha

Hello darlingar!

Har gjort ny header. Igen. Haha, kan inte riktigt bestämma mig hurudan jag vill ha! ;) Menmen... Jag bör ut den gammla bara för att den var så "höstig" och det år ju vår nu! Snart sommar! Så det blev någon slags "Love-tema" på den. :) Men kom just ur duschen, det var skönt! Nu känner man sig fräsh igen efter att man har varit sjuk! Eller... Ja, nog är man ju ännu sjuk, men inte lika! Hoppas på att slippa till skolan imorgon! Nu skall jag laga lunch åt mig, hörs! :)

Haha :love:

Vårfest klänningar?

Hej!

Hittade några super fina vårfest klänningar igår på nätet. :) Egentligen så har jag redan hittat en från Jim&Jill, men det är alltid roligt att titta, eller hur? ;)

Ini Baloon Chiffong Dress EUR 39,95, Rut m.fl. - NELLY.COM Nautical Cross Back Dress EUR 56,50, Rare Fashion - NELLY.COMBåda två från NellyFrån Ellos

Vilken är finast? Om det inte av någon andledning blir klänningen från Jim&Jill så blir det troligen någon av dom här :) Fast... Dom är ganska "fina" och det ska inte vara så fint nu... Nå, får se hur de blir!


Hej hallå.

Hi everyone,

japp. Som sagt sjuk. Fortfarande. Sitter här med en te kopp i handen igen. Ska kanske se på en film eller kolla om det kommer något bra på tv. Hm, jag tror inte det kommer så mycket på tv den här tiden än Days of our lives och Tv-shop. Haha. Bara att vräka och välja! ;) Hörs.


Godnatt.

Hey,

mår lite lite bättre nu. Men det blir nog ändå ingen skola imorgon. Sitter och dricker te och kollar på Notting hill. Den är nog en bra film man kan se närsom helst! ;) Men nu ska jag och se klart den, så hörs vi mer imorgon! Ska läsa på engelska provet i allfall imorgon för det har vi på torsdag!

Haha, vi ser lite halv döda ut. Men vadå, det är jobbigt att skrinna! Haha^^ Kommer komma massor med random bilder nu, så ni har något att se på och för att jag fick en masssa bilder av miun kompis! :)


Fanny som:

Hej bloggen!

Märkte att jag har varit extra aktiv idag! :) Det är förmodligen det enda nu då jag är sjuk! Och de märks ju på statistiken ^^  Nu sitter jag och tuggar på lite nötter, pappas nötter så sschh. Har mått så dåligt idag så de blir ingen skola imorgon heller. :// Nå, ska vila upp mej ordentligt nu då! Jaa, men hade lite tråkigt och hittade lite ego-bilder hehe och gjorde ett collage av dom!

Här får ni se mig som:


Hahah !
På första bilden är jag alltså... Hungrig. ;)
På den andra provar jag min kompis Liljas glasögon!
Den tredje är då vi är på tåget då jag kom från London. Den for från Danmark → Stockholm. Och jag var trött.
Sista är då vi var på stan och åt munkar och om jag minns rätt hade vi en tävling, ni vet då man inte får slicka sig runt läpparna? :) Jag tror jag vann, haha.


Lilla Fanny?

Hej,

haha. Nu kommer jag prata om en helt random sak. Nämligen: Jag är liten. Haha. Inte "dvärg-liten" men kort allmänt och ganska liten. Är just och just 160cm och växer inte så mycket mer. Och alla min kompisar är... 170cm eller nästan allihop? Ja, inte är jag så jätte kort. Men de känns så ibland då jag är med dom ^^ Och vet ni. Jag gillar att vara kort och liten! Mycket hellre det än lång som en flagstång! ;)


Jag har jätte små händer också ! Min hand är den lilla med ring på tummen, och den stora är min kompis Liljas hand. Haha, min är liten jämfört med hennes! ^^


Haha, bild från då vi skrinnade i vintras. lite kortare är jag nog, visst? :b Haha. Men jag har så "hög" mössa ;)


Okej. Detta udda ämne avslutas nu. :)


Äntligen.

Hej!

En sak jag har tänkt göra länge är att laga ett högerklicksskydd. Nu har jag äntligen gjort det! Jag gjorde det en gång tidigare, men hela bloggen blev helt konstig så jag tog bort det. Men nu har jag ett som fungerar. :) Jag vet att det finns andra sätt. Men man kan ju göra det lite svårare, eller hur? :)

Tävling (igen)

Bry er inte om det här. :)

Jag är med i en tävling i Adelinez blogg.
Kan vinna en design :)

Aj !

Hej,

här är en video som... Man kan gapskratta åt. Så varsågoda, om ni inte är av den sorten som inte skrattar åt andras olycka. Fast ibland. Ibland, bara gör man det!Aj ! Och ahahahah. Det är lite blandade känslor då man ser det här! ^^


Nytt.

Hej!

Ny header. Vad tycks? :) Något måste man ju göra då man är sjuk! Jag hoppas verkligen jag kan fara till skolan imorgon. Jag hostar, nyser, har kanske lite stegring (?) Känns i allafall så. :( Och börjar få lite huvudvärk... Ska fara o ta mer te, sätta på en bra film och vilavilavila! Och på tal om filmer, så såg jag två stycken jätte bra filmer nu i helgen! Den ena hette Marie Antoinette ni har säkert hört talas om den/sett den? Den är ju jätte känd. :) Men den var väldigt väldigt bra! Rekommenderar! Så såg jag också The secret life o bees namnet låter lite udda, men en väldigt bra film! Bra gjord, jag grät! Jag gråter aldrig då jag ser filmer! Så den var nog jätte bra, rekommenderas också! :)

 


!?

Hey!

Jag bara måste, måste visa den mest knäppa video jag någonsin sett !Det där är bara... Bara... !?

Sjuk.

Hi,

är hemma, sjuk. Typiskt. Ska och dricka lite te. Hörs senare.

Love&Leave

Hi sweethearts.

LOVE ↑

Folk som står för sina åskiter.
Jag stör mig något otroligt på folk som ändrar sig och anpassar sig efter andra, om man t.ex har sagt något man tycker, och någon annan säger något annat så säger "Ja, eller nä. Nog var det så i allafall!" Eller något liknande. Jag vet att jag ibland kan göra det. Och då stör jag mig själv! ^^ Men, jag tror alla ibland kan göra det.
LEAVE ↓

Besvikelse/Att bli sviken.
De är en av dom värsta känslorna som finns! Man har väntat jätte länge på något och så. Plötsligt. Så går det inte mer. Någon ställer in, vädret tillåter det inte, någon blir sjuk osv. Eller sen - nästan ännu värre - man bestämmer med någon att vi möts där eller där, så kommer man dit. Står och väntar och tillslut inser man att man har blivit sviken. Men det finns ju alltid en risk att det har blivit ett missförstånd eller likande. :)


Provprovprov...

Hi,

uschuschusch. Har ont i halsen och lite huvudvärk. :( Jag. Får. Inte. Bli. Sjuk ! Har prov imorgon, förhör på onsdag, och ett till prov på torsdag! Och Tisdag, Torsdag, Fredag har jag dans träningar. Och på lördag är det uppvisning/vårfest! Så de passar inte alls om man skulle bli sjuk nu. Men är på min andra kopp med te nu, så det känns lite bättre. :) Men nu ska jag och öva till proven.


Är en happy girl, sista dagen i London. Har shoppat till jag har droppat ;)
Roligt med mat.

Hej!

Dom säger ju att man inte skall leka med maten. Men här är det tydligen några som inte tycker det!

 En... Broccoli pudel?

 En päron gitarr.

 Öh, en citron-gubbe som planerar självmord..? ^^

Fun-With-Food-02 En apelsin som jobbar hårt..!

Fun-With-Food-03 En liten... Baby?

Fun-With-Food-04 Jaa-a... Haha.

Fun-With-Food-05 Tolka det hur ni vill...


KällaGodmorgon.

Hello raringar!

Idag steg jag upp redan 09.30! Haha, brukar annars stiga upp halv 11 så detta var ganska stort ^^ Men, ska försöka städa mitt rum lite idag. Har kläder överallt. Har inte orkat packa upp ordentligt sen London & Lägret. Och så finns det en liten möjlighet att jag far ett varv till stan idag. :)

UPDATE:

Som jag sa i ett tidigare inlägg att ni "måste" ha en bloggadress eller e-post för att fråga, så menade jag det inte så! Ni får gärna fråga annars också, jag svarar gärna. :)


Kväll.

Hej.

Har ätit pizza och varit i bastu och har en super skön feeling just nu. :) Hoppas på att man skulle slippa till stan imorgon med kompisarna. Men vi ska se hur de blir! Jo, någon frågade vad jag använder för program då jag sätter in "alla söta djur." Jag använder ett program/weebsite som heter Picnik. Det är en jätte bra sida som jag rekommenderar. Men btw, om ni har några frågor, som den här. Skulle ni kunna vara vänliga att sätta antingen om ni har er bloggadress eller e-post. Det skulle vara mycket enklare - tack. :)


Love and Leave

Hej!

LOVE ↑

Mascara.
Enkelt, snyggt och snabbt sätt att se lite vardags fräsch ut. Behövs ett par sekunder så är det klart! Och man behöver egentligen inte så mycket mer. Det är något som alla flickor behöver ;)

LEAVE ↓

Slask.
Usch. Blött kallt och kletigt. Det är inte riktigt snö, och inte riktigt regn. Enda man kan ha på fötterna så det man inte blir helt våt är gummistövlar. Med slask medföljer en grå himmel, smutsiga kläder och skor och ett smått dåligt humör.


1 maj '10

Hej,

ja. Då var det första maj då. Det känns inte alls som det. Det är grått och trist och det händer ingenting. Vi hade tänkt och fara till torget en stund nu, men det regnar ganska hårt här nu och då så de blev inget. Men igår kväll hade vi i allafall något lite extra. Vi var som sagt till några familjevänner, åt gott och var i bastu. Men vi skall nu ännu se vad som händer i helgen. :)

Önskar något utanför Buckingham Palace. Haha. Undrar om det går i uppfyllelse? ^^


RSS 2.0